Κολοκυθόπιτα

Υλικά

-Μιση κουπα γαλατος ρυζι βρασμενο
-5 αυγα
-Αλευρι για τα φυλλα
-Ενα μετριο κολοκυθι
-Λαδι
-5 κουταλιες ζαχαρη
-1 κουταλακι κανελα

Εκτελεση

Ετοιμαζουμε τη ζυμη για 9 φυλλα βαζοντας μεσα 5 αυγα.
Ξυνουμε το κολοκυθι και ανοιγουμε τα φυλλα μας. Ριχνουμε στο κολοκυθι το βρασμενο ρυζι, τη ζαχαρη και την κανελα. Λαδωνουμε το ταψι της κουζινας και στρωνουμε 2 φυλλα ενδιαμεσα ραντισμενα με λαδι. Στη συνεχεια ριχνουμε λιγο απο το μιγμα μας στο ενα φυλλο και το αλλο μονο λαδωμενο. Συνεχιζουμε εναλλαξ μεχρι να φτασουμε στο τελευταιο.Το στρωνουμε απο πανω, ραντιζουμε με λαδι και ψηνουμε στους 190-200 βαθμούς μεχρι να ροδισει η πιτα μας.

Καλή Υγεία να έχετε

Η Συνταγή είναι της κας Ρούλας Μπραιμιώτου

Προηγούμενο άρθροΜανιτάρια Γεμιστά με κρέμα γάλακτος και τυρί
Επόμενο άρθροΜυλοκόπι στο φούρνο