Κουλουράκια Καρύδας
Συστατικά

3 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
3 φλιτζάνια λεπτή αποξηραμένη καρύδα
2 φλιτζάνια ζάχαρη
250g μαργαρίνη ή βούτυρο, μαλακό
3 μεγάλα αυγά
50 ml γάλακτος
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C.
Σε ένα μεγάλο μπόλ, ανακατέψτε τα ξηρά υλικά μαζί.
Προσθέστε μαργαρίνη ή βούτυρο, αυγά, γάλα και βανίλια.
Ανακατεύουμε καλά με ένα ηλεκτρικό μίξερ μέχρι να σχηματιστεί μια μαλακή ζύμη.
Κάνετε μικρές μπάλες, τοποθετήστε τις σε ένα βουτυρωμένο ταψί και τις πιέζετε με το χερι να πάρουν σχήμα και κάνετε μι λακουβίτσα στην μέση με το δάχτυλο
Ψήνετε για 10 λεπτά ή έως ότου τα κουλουράκια να είναι ελαφρώς χρυσαφί, και διακοσμήστε με λίγο μαρμελάδα ή ενα κερασάκι στην μέση.

 

Προηγούμενο άρθροΤι μπορείτε να παραγγείλετε για φαγητό όταν είστε σε δίαιτα
Επόμενο άρθροΚλασική συνταγή για Μπριός