Δείτε Επίσης: Κουλουράκια Μπύρας….χωρίς μίξερ | Απίστευτα μαλακά τυροκουλουρα!

Κουλουράκια με καστανή ζάχαρη

Υλικά

2 αυγα
50 γρ. Ζάχαρη
100 ml. ηλιέλαιο
πορτοκαλί ξύσμα
300 γρ. Αλεύρι (απλό αλεύρι)
10 γρ. μπέικιν πάουντερ
1 κρόκος αυγού
καστανή ζάχαρη

Εκτέλεση

Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε τα αυγά, ζάχαρη και χτυπάμε με σύρμα χειρός συνεχίζουμε ρίχνουμε το λάδι, ξύσμα πορτοκάλι, κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπεικιν και ζυμώνουμε με το χέρι μέχρι να πάρουμε μία στιβαρή ζύμη.
Λαδώνουμε τα χέρια παίρνουμε μικρές δόσεις και πλάθουμε μπαλίτσες και τις βάζουμε σε ένα ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος. Αλείφουμε με αυγό και τα περνάμε μέσα από ένα μπολ με καστανή ζάχαρη να καλυφθούν πλήρως και κάνουμε μερικές χαρακιές. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

Δείτε Επίσης: Κουλουράκια Μπύρας….χωρίς μίξερ | Απίστευτα μαλακά τυροκουλουρα!

Δείτε το βίντεο συνταγής εδώ

Προηγούμενο άρθροΤο ιδιαίτερα απλό αλλά γκουρμέ Κέικ
Επόμενο άρθροΜελιτζανοπιτάκια