Κουλουράκια με μέλι και κανέλα🍯🍪🍯

Υλικά

Ζύμη:
400 γρ αλεύρι (+/-)
2 αυγα
80 ml λάδι
90 γραμμάρια μέλι
100 γραμμάρια ζάχαρη
10 γρ ζάχαρη βανίλιας
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα (προαιρετικά)
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
Μια πρέζα αλάτι
1 αυγό για το άλειμμα
ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

Εκτέλεση

Σε ένα δοχείο χτυπάμε τα αυγά, το αλάτι, τη ζάχαρη, το λάδι, το μέλι, την κανέλα, τη σόδα + το αλεύρι, ζυμώνουμε τη ζύμη.
Ανοίγουμε τη ζύμη πάχους 7-8 χιλ., κόβουμε τα κουλουράκια με κουπ πατ, αλείφουμε με αυγό,

πασπαλίζουμε με ξηρούς καρπούς, ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.

Καλή όρεξη!

H Συνταγή και οι φωτό είναι της Тетяна Мельничук

Προηγούμενο άρθροΚεκάκια χαμηλών λιπαρών με μαρμελάδα κεράσι
Επόμενο άρθροΡιζότο σαφράν με παρμεζάνα και ανάμεικτα μανιτάρια