Μελιτζάνες στη σχάρα, με λιαστή ντομάτα και μοτσαρέλα

Συστατικά:

600 γρ μελιτζάνες
4-5 κσ πουρες ντομάτας PUMMARO Passata Κλασσικό
150 γρ μοτσαρέλα
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
ψιλό αλάτι, μαύρο πιπέρι
Λιαστή ντομάτα

Μέθοδος:

Κόβετε τις μελιτζάνες σε λεπτές φέτες και τις ψήνετε σε πολύ ζεστή σχάρα για 1 λεπτό από κάθε πλευρά.
Αλείφουμε ένα ταψί με λάδι και προσθέτουμε μερικές κουταλιές της σούπας πουρέ ντομάτας.
Μόνο αλάτι και πιπέρι.
Εναλλάξτε τις φέτες μελιτζάνας, τα κομμάτια μοτσαρέλας και τις αποξηραμένες ντομάτες.
Τελειώνουμε προσθέτοντας λίγο ακόμα ελαιόλαδο, μια χούφτα τριμμένη παρμεζάνα, ψιλοκομμένο βασιλικό και ψήνουμε στο φούρνο στους 180°C για περίπου
είκοσι λεπτά.

Ετοιμοοοοοοοο και Τέλειοοοοοοοοο

H συνταγή είναι από το pomodorisecchi

Προηγούμενο άρθροΓεμιστό Καλαμάρι με γαρίδες…Είναι ζουμερό και ταιριάζει τέλεια με τις γαρίδες!
Επόμενο άρθροΚέικ Διαίτης με Βρώμη Καρύδια και Σοκολάτα…Ένα εύκολο και υγιεινό γλυκό που χρειάζεται μόνο 5 λεπτά