Φλογέρες κοτόπουλου με μανιτάρια

✅Υλικά

Κρέας κοτόπουλου – 200 γρ
Λευκό κρεμμύδι – 1 τεμ
Μανιτάρια Champignons – 100 γρ
Μπαχαρικά για γεύση
3 φύλλα κρύστας ή λεπτή πίτα
Ελαιόλαδο 200 ml

✅Μαγείρεμα

Αρχικά, ετοιμάζουμε τη γέμιση. Βράζουμε το στήθος κοτόπουλου σε αλατισμένο νερό και το κόβουμε σε μικρούς κύβους.
Κόβουμε επίσης τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια σε μικρά κυβάκια και τα τηγανίζουμε σε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν. Πρόσθεσε ΑΛΑΤΙ και πιπερι για ΓΕΥΣΗ. Ανακατεύουμε τα έτοιμα λαχανικά με κοτόπουλο και επίσης τα σοτάρουμε. Η γέμιση είναι έτοιμη.

Απλώστε το φύλλο στο τραπέζι, αλείψτε με νερό και κόψτε σε 4 μεγάλα τετράγωνα.
Για κάθε τετράγωνο απλώστε 1 κ.σ. γέμιση. Τυλίγουμε.

Τηγανίζουμε τις έτοιμες πίτες σε μπολικο λάδι σε βαθύ τηγανι για 3-4 λεπτά. Βγαζουμε τις πίτες σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το λάδι. Σερβίρουμε πίτες με γιαούρτι.

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Наталья Волкова

Προηγούμενο άρθροΤυροπιτάκια Κουρού
Επόμενο άρθροΜοσχαρίσιο ρολό με γέμιση αχλαδιού 🥩