Κέτο πίτσα μαργαρίτα

Υλικά

Για την βάση:
1 αυγό,
περίπου 120 γρ αλεύρι αμυγδάλου,
αλάτι,
125 ml. νερό,
τυρι κότατζ,
τριμμένο τυρί παρμεζάνα
2 κοματάκια τριμμένο κουνουπίδι,
καπνιστή πιπεριά
ρίγανη
2 κ.σ. ελαιόλαδο.

Εκτέλεση

Σ ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά της βάσης.
Ψήνετε την βάση μέχρι να γίνει και απλώνουμε φρέσκια ντομάτα με κιτρινο τυρί με λίγη ρίγανη.

Να ειστε όλοι υγιείς

Προηγούμενο άρθροΚέικ με καραμελωμένες μπανάνες, καρύδια και λευκή σοκολάτα.
Επόμενο άρθροΧοιρινό φιλέτο με σάλτσα εσπεριδοειδών