Μοναδικά τυρόψωμα με τσένταρ

Υλικά

αυγά – 2 τεμ.
αλάτι – 1 πρέζα
ελαιόλαδο – 1 καπάκι
κίτρινο τυρί – 70 γραμμάρια τριμμένα
cheddar – 30 g κομμένα σε κομμάτια
αλεύρι ρυζιού – 3 κουταλιές της σούπας.
Μπεικιν Παουντερ – 1 κουταλιά της σούπας.
σπόροι – για πασπάλισμα.

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ, χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι, χτυπάμε με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε τριμμένο κίτρινο τυρί, cheddar σε κύβους και τέλος προσθέτουμε αλεύρι ρυζιού και μπέικιν πάουντερ. Ανακατέψτε σε ένα παχύ μείγμα.
Ρίξτε 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας μείγμα σε σε ένα ταψί στρωμένο χαρτί ψησίματος και διαμορφώστε σε σχήμα.
Πασπαλίζουμε με ένα μείγμα σπόρων από πάνω. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 18 ° C για περίπου 10 λεπτά, ανάβουμε τον αέρα και ψήνουμε για άλλα 8 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Τα τυριά μυρίζουν υπέροχα, είναι νόστιμα και τρώμε χωρίς να ανησυχούμε για τη σιλλουετα μας.
Για μεγαλύτερη ποσότητα, διπλασιάζετε τα προϊόντα.

Καλή επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΚοκκινιστό με Τηγανητές Πατάτες
Επόμενο άρθροΤυρόψωμα με κίτρινα τυριά