Μπακλαβάς Σοκολάτα

Υλικά

480 γρ. έτοιμο φύλλο για μπακλαβά
500 γρ. Nutella
200 γραμμάρια φουντούκια που έχουν ξεφλουδιστεί και τεμαχιστεί
150 γραμ. λιωμένο βούτυρο
80 γραμμάρια λάδι

Σιρόπι
1,5 ποτήρια νερό ζάχαρη
2 ποτήρια νερό
1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρολίτσα ρίχνουμε τη ζάχαρη, το νερό, και το χυμό λεμονιού και βράζουμε το σιρόπι μας για 5-8 λεπτά.
Σ ένα μπολ ρίχνουμε το βούτυρο και το λάδι και ανακατεύουμε να ενωθούν.
Παίρνουμε το μεγάλο ταψί της κουζίνας μας το λαδώνουμε και βάζουμε 5 φύλλα στον πάτο βουτυρωμένα ένα ένα.
Ρίχνουμε λίγη νουτέλλα και λίγα φουντούκια.

Συνεχίζουμε πάλι με τα φύλλα.Βάζουμε άλλα 5 φύλλα βουτυρωμένα λίγη νουτέλλα και φουντούκια.
Σκεπάζουμε με άλλα 5 φύλλα και αυτά βουτυρωμένα.Χαράζουμε σε τετράγωνα κομμάτια και μετά σε τρίγωνα.

Ρίχνουμε από πάνω το υγρό βουτύρου λαδιού που μας περίσσεψε και το αλείφουμε. Πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα φουντούκια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° C για μία ώρα περίπου μέχρι να ροδίσει.
Μόλις το βγάλουμε απ το φούρνο το σιροπιάζουμε με το σιρόπι μας που πρέπει ναναι χλιαρό.
Ένας φανταστικός μπακλαβάς νουτέλλα βρίσκεται μπροστά μας έτοιμος να τον απολαύσουμε!!!!!!!
Η γεύση του θα σας ξετρελλάνει!!!!!!!

Μπακλαβας Σοκολάτα

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Subscribe for more delicious recipes here

Προηγούμενο άρθροΚέικ με Nutella….θα το αγαπήσετε
Επόμενο άρθροΟι τηγανιτές πατάτες αποτελούν μια αγαπημένη γεύση για πολλούς