Μπαστουνάκι από τυρί κότατζ  😋✅🥰

Είναι τα πιο απλά, τα πιο νόστιμα, αέρινα και μαλακά, και λιώνουν στο στόμα.
Ιδανικό για πρωινό. Τα παιδιά θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα αυτή τη λιχουδιά.

Συστατικά

350 γρ τυρί κότατζ Dirollo
1 Αυγό
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας Ζάχαρη
1/3 κγ Αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
200-250 γρ Αλεύρι

Μαγείρεμα

Σε ένα μπολ βάζουμε 350 γρ τυρί κότατζ. Σπάμε 1 αυγό, προσθέτουμε 2 κ.σ. ζάχαρη, αλάτι, 1 κ.σ γιαούρτι . Τα ανακατεύουμε όλα καλά.
Προσθέτουμε σταδιακά κοσκινισμένο αλεύρι, 1 κουτ.γλ μπέικιν πάουντερ. Ανοίξτε ένα λεπτό κορδονι και το κόβετε σε μπαστυνάκια 10-12 εκ περίπου.
Ρίξτε φυτικό λάδι σε ένα τηγάνι, ρίξτε τα μπαστουνάκια και τηγανίστε από όλες τις πλευρές σε μέτρια φωτιά, μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρετε με ζαχαρη ή μέλι

Καλή όρεξη!

Προηγούμενο άρθροΓενική ζύμη για ψήσιμο…Εάν δεν έχετε ακόμη αυτή τη συνταγή, τότε σημειώστε τη.
Επόμενο άρθροΓρήγορη Μαμαδίστικη Κρεμούλα με σιμιγδάλι