Κουρκούτι Ψαριών

Δεν είμαι λάτρης των τηγανιτών, αλλά στη σπάνια περίπτωση που λαχταρώ ένα καλό κομμάτι τηγανητό ψάρι, αυτό θέλω να είναι με ένα υπέροχο ελαφρύ και αφράτο κουρκούτι που δεν πέφτει στο τηγάνισμα!

Συστατικά:

1 ½ κουπα Αλεύρι
2 κσ Baking Powder
1-¼ κουπα Γάλα
2 κουταλιές της σούπας αλάτι
2 κσ μείγμα μπαχαριών για ψάρια
1 κσ Κρεμμύδι σε σκόνη
2 κσ σκόνη σκόρδου

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπεικιν παουντερ και τα μπαχαρικά μαζί.
Ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα και ανακατεύουμε καλά. Θέλετε η συνοχή της ζύμης να είναι πηχτή όπως η ζύμη για τηγανίτες αλλά όχι
τόσο πηχτή ώστε να μην μπορείτε να βυθίσετε το ψάρι.
Ξεκινήστε με ένα μόνο φλιτζάνι γάλα και αραιώστε με το υπόλοιπο όσο χρειάζεται.
Τηγανίζετε τα ψάρια σας σε ουδέτερο λάδι μέχρι να ροδίσουν.

Απολαύστε το και πείτε μου τη γνώμη σας!

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ:  LiBella’s Kitchen

Προηγούμενο άρθροΣοκολατόπιτα a la Creme
Επόμενο άρθροΜελιτζανοσαλάτα Πολίτικη