Συστατικά:

4 χοντρές χοιρινές μπριζόλες
4 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη, συσκευασμένη
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας
1 κουταλιά της σούπας Worcestershire sauce

Εκτέλεση:

Ρυθμίστε το φούρνο σας να προθερμανθεί στους 180°C.
Σε ένα μεγάλο λαδωμένο ταψί φούρνου, τοποθετήστε τις χοιρινές μπριζόλες σας.

Προσθέστε μία κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη σε κάθε κομμάτι κρέατος.
Στη συνέχεια, προσθέστε επίσης μια κουταλιά της σούπας βούτυρο σε κάθε χοιρινή μπριζόλα.

Τέλος, περιχύστε με τη σάλτσα σόγιας και τη σάλτσα Worcestershire.
Χρησιμοποιώντας αλουμινόχαρτο, καλύψτε τα χοιρινά παϊδάκια και ψήστε τα για 40 λεπτά στο φούρνο.

Αφού περάσουν τα 40 λεπτά, αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και συνεχίστε το ψήσιμο για 20 λεπτά.
Οι χοιρινές μπριζόλες θα ροδίσουν και θα φτάσουν σε εσωτερική θερμοκρασία 62°C.

Καλή όρεξη!

Η Συνταγή είναι από το Funky Farm Meats 

Προηγούμενο άρθροΑρωματικό Χοιρινό Κατσαρόλας
Επόμενο άρθροΚολοκυθόπιτα υπέροχη σαν μπουγάτσα