Η Ομελέτα με πιπεριές και φέτα είναι ένα πιάτο που με ταξιδεύει πίσω στις παιδικές μου αναμνήσεις, τότε που η μαμά μου έφτιαχνε κάτι αντίστοιχο και γινόταν ανάρπαστο! Είναι μια τόσο γρήγορη και εύκολη λύση, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα σαν ένα εναλλακτικό μεσημεριανό γεύμα, αλλά και για πρωινό ή δείπνο. Αυτή η ομελέτα με πιπεριές, κρεμμύδια, τυρί και μπόλικο πιπέρι θα σας ενθουσιάσει.

Υλικά

Για 2-4 άτομα, Χρόνος Προετοιμασίας και Μαγειρικής: 15 λεπτά

2 κόκκινες πιπεριές
1 κρεμμύδι ξερό
150 γραμμάρια φέτα
4 αυγά
Πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τις πιπεριές σε κυβάκια. Στη συνέχεια σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές στο τηγάνι με λάδι ανακατεύοντας συχνά για να μην μας κολλήσουν μέχρι να πάρουν μία βράση. Όσο περιμένουμε τις πιπεριές τρίβουμε το τυρί και χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ. Ρίχνουμε τη φέτα, ανακατεύουμε και στη συνέχεια ρίχνουμε και τα αυγά. Αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να πήξουν ενώ ταυτόχρονα ανακατεύουμε συνεχώς. Όταν τα αυγά είναι έτοιμα πασπαλίζουμε με ψιλοκομένο μαιντανό και  σερβίρουμε.

Καλή απόλαυση

Photo: Вкусно с Бени