ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
2 κουταλιές της σούπας. ελαιόλαδο
1/2 μέτριο κίτρινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
8 μεγάλα αυγά
1/4 κουπας γιαούρτι, και επιπλέον για γαρνιτούρα
1 1/2 κρέμα γάλακτος & τσιπς(ρίγανης), συν επιπλέον για γαρνίρισμα
2 κουταλιές της σούπας. φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
Αλάτι 
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
 
ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ
Προετοιμάστε το φούρνο στου 180 βαθμούς. Ρίξτε λάδι στο τηγάνι να καψει σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τα κρεμμύδια και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι να είναι χρυσά και καραμελωμένα, 20 έως 25 λεπτά.
Εν τω μεταξύ, χτυπήστε τα αυγά και το γιαούρτι σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε τα τσιπς και φρέσκο κρεμμυδακι και ανακατέψτε για να τα συνδυάσετε. Αφήστε να καθίσουν 10 λεπτά, στη συνέχεια, ρίξτε αλάτι και πιπέρι.
Όταν τα κρεμμύδια είναι καραμελωμένα, ρίχνουμε το μίγμα των αυγών στο τηγάνι. Ανακατέψτε το μείγμα και, στη συνέχεια, μεταφέρετε το τηγάνι στο φούρνο και ψήστε μέχρι να ψηθούν τα αυγά, 10 έως 12 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει 5 λεπτά, γαρνίρουμε με γιαούρτι, τσιπς και κρεμμυδάκι, και σερβίρουμε.

Credit to

Προηγούμενο άρθροΓαλοπούλα με Ρυζάκι στη Κατσαρόλα….για την δίαιτά σας
Επόμενο άρθροΓεμιστά μπισκοτάκια με κρέμα λεμόνι