Πέννες με κρεμώδη σάλτσα μπεικον-κοτόπουλο

Υλικά

1 και μισό φλιτζάνι ζυμαρικά πέννες
3 κουταλιές της σούπας λάδι
Μισό φλιτζάνι μπέικον
80 γρ τριμμένο τυρί τσένταρ
1 φιλέτο κοτόπουλο, κομμένο σε κύβους
Μισό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας ξερό μαϊντανό
Αλατοπίπερο
1/2 κουταλιά της σούπας μπαχαρικό κάρι
500ml (2 φλιτζάνια) κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Σε ένα ζεστό τηγάνι τηγανίζουμε το κρεμμύδι για 1 λεπτό μέχρι να μαλακώσει
Προσθέτουμε το μπέικον και το στήθος κοτόπουλου σε κύβους και μαγειρεύουμε για 7 λεπτά
Προσθέστε μπαχαρικό κάρι και κρέμα γάλακτος και αφήστε το να σιγοβράσει για 4 λεπτά, αλατοπιπερώνετε.
Προσθέστε μαγειρεμένα ζυμαρικά στο μείγμα και αφήστε τα να ψηθούν για λίγα λεπτά
Προσθέστε ξηρό μαϊντανό και τυρί τσένταρ και ανακατέψτε καλά

Απολαυστε το με τους αγαπημένους σας

Προηγούμενο άρθροΣαλάτα Chakala πολύ εύκολη…αυθεντική Συνταγή
Επόμενο άρθροΚουσμερί το εκπληκτικό μοναδικό cheesecake…από την εβραϊκή κοινότητα των Ιωαννίνων στην Ελλάδα