Πίτσα με ανθότυρο

Συστατικά :

1 σφολιάτα
4 αυγά 🥚
100 γρ μπεικον
1 κρεμμύδι
200 γρ. μοτσαρέλα – Γκουντα, τριμμένη
200 γρ Ανθότυρο
αλάτι 🧂 πιπέρι

Εκτέλεση

Ροδίζουμε το μπεικον και το αφήνουμε στην άκρη. Ροδίζουμε και μαλακώνουμε τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε στην άκρη.
Χτυπάμε τα αυγά με το ανθότυρο και ενώνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα, τοποθετούμε τη ζύμη, τρυπάμε τη βάση με ένα πιρούνι, γεμίζουμε με όλο το μείγμα και κλείνουμε τις άκρες
Ψήνουμε στους 180* βαθμούς για 35 λεπτά περίπου

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΛαχανάκια Βρυξελλών στο φούρνο
Επόμενο άρθροΚαρυδόπιτα Αφράτη σε Ένα Μπολ: Ονειρικό Γλυκό για τεμπέληδες (ή έξυπνους)!