Συστατικά για 8 άτομα

Υλικά
800 γραμμάρια πατάτας
60 γραμμάρια αλεύρι
200 γραμμάρια τυριού μοτσαρέλας
1 κουταλιά εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
Αλας
Πιπέρι
Δενδρολίβανο

Οδηγίες
Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις τρίβουμε με ένα τρίφτη (στις μεγάλες τρύπες).
Ρίχνουμε τις τριμμένες πατάτες σε ένα μπολ, προσθέτουμε αλεύρι, δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι.
Συνδυάστε τα πάντα με ένα ξύλινο κουτάλι.

Λιπάνετε ένα τηγάνι 28 cm με λάδι και αφαιρέστε το υπερβολικό λάδι με χαρτί κουζίνας.
Προσθέστε το μισό του μείγματος, ρίξτε το τυρί μοτσαρέλα  σε όλη την πίτσα. (Το άλλο μισό για να κάνετε ένα δεύτερο τηγάνι)
Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Γυρίστε την πίτσα πατάτας (ακριβώς όπως θα κάνατε με μία φριτάτα) και αφεθείτε να μαγειρέψετε από την άλλη πλευρά για άλλα 10 λεπτά.

Σερβίρετε ζεστό.

Προηγούμενο άρθροΡολό κιμά με αυγά και πατάτες (Meat Loaf)
Επόμενο άρθροΝερό με Λεμόνι μύθοι και αλήθειες για την υγεία μας !