Τεμπελοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

Μια εύκολη συνταγή που θα σας ενθουσιάσει. Τεμπελοτυρόπιτα χωρίς φύλλο, τόσο γευστική που δεν θα μείνει ψίχουλο στο ταψί. Απολαύστε την, όλες τις ώρες της ημέρας. Μην χάνετε χρόνο, απλώς μπείτε στην κουζίνα και ξεκινήστε.

Υλικά

2 φλυτζάνια αλεύρι μπλε
1 φλυτζάνι λάδι
1 και 1/2 φλυτζάνια γάλα
5 αυγά
1 και 1/2 κγ μπεικιν παουντερ
1 και 1/2 φλυτζάνια τυρί φέτα ή 2
1 φλυτζάνι γραβιέρα
ανιθο – μαιντανό και δυόσμο αν θέλουμε
αλατοπίπερο

Εκτέλεση

Αρχικά, χτυπάμε τα αυγά με αυγοδάρτη και ριχνουμε το γάλα και το αλεύρι
το μπεικιν παουντερ και το λάδι. Προσθέτουμε τα τυριά.
Τέλος ρίχνουμε και τα αρωματικά βότανα και ανακατεύομε καλά να γίνει ένα χυλός.
Ρίχνουμε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς για 40 λεπτά

Ετοιμηηηηηηηηηηηη

Προηγούμενο άρθροΑυτές οι μπριζόλες με κρέμα και μουστάρδα (φτιαγμένες σε γάστρα) γίνονται θανατηφόρες
Επόμενο άρθροΜυζηθρόπιτες με ζύμη γιαουρτιού