Πανεύκολα Μπισκοτάκια Πορτοκαλιού

Υλικά

2 αυγά
100 γραμμάρια ζάχαρης
1 πρέζα αλάτι
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
120 ml ηλιέλαιο
1 κουταλιά μέλι
1 φακελάκι μπέκιν
400 γρ. Αλεύρι
1κρόκο
1κουταλάκι του γλυκού στιγμιαίο καφέ

Εκτέλεση

Σ ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τ αυγά, τη ζάχαρη, το αλάτι και τα χτυπάμε με τον αυγοδάρτη να ενωθούν.
Ρίχνουμε το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού την κουταλιά το μέλι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο λίγο και ζυμώνουμε. Ρίχνουμε και το μπέκιν.
Ζυμώνουμε ώστε να κάνουμε μια ζύμη μαλακή που δεν θα κολλάει στα χέρια μας.
Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ωρίτσα.
Στη συνέχεια παίρνουμε από τη ζύμη μας ένα μικρό κομματάκι και πλάθουμε ένα μικρό μπαλάκι.


Συνεχίζουμε έτσι μέχρι να τελειώσει όλη μας η ζύμη.
Τα τοποθετούμε σε ταψί στο οποίο έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί.
Ρίχνουμε σ ένα μπολάκι τον κρόκο μ ένα κουταλάκι του γλυκού νες καφέ το χτυπάμε να λιώσει και μ αυτό αλείφουμε ένα ένα τα μπισκότα μας.


Μ ένα πιρούνι κάνουμε γραμμούλες πάνω στα μπισκότα μας ώστε να γίνει ένα ωραίο σχέδιο.
Ψήνουμε για 15 με 20 λεπτά στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις.
Τα κουλουράκια μας είναι έτοιμα!!!!!
Πανεύκολα και νοστιμότατα!!!!
Φτιάξτε τα!!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Subscribe for more recipes here

Προηγούμενο άρθροΨητά μήλα με σάλτσα κρασιού και πορτοκάλι
Επόμενο άρθροΓεμιστή ψητή Πατάτα με κοτόπουλο