Αυτή η γιαουρτόπιτα είναι ένα έδεσμα με αφράτη υφή και δροσερή γεύση.
Σερβίρεται ζεστή ή κρύα, περιχυμένη με μέλι και πασπαλισμένη με κανέλα, αποτελεί ιδανική επιλογή για πρωινό, ή ακόμη και με το καφε σας.

Υλικά

400 γιαούρτι στραγγιστό
250 γρ ζάχαρη
3 αυγά
320 γρ κρέμα γάλακτος
60 γρ βούτυρο λιωμένο
50 γρ κορν φλαουρ
ξύσμα πορτοκαλιού η λεμονιού

Εκτέλεση

Σε μπολ βάζουμε το γιαούρτι με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με σύρμα προσθέτουμε τα αυγά τη κρέμα γάλακτος το βούτυρο το ξύσμα και στο τέλος το κορν φλαουρ ανακατεύουμε καλά
Βάζουμε σε μακρόστενο αλουμινένιο μεσαιο ταψακι λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς αέρα 30 λεπτά
Σερβίρουμε με μέλι και κανέλα η με μαρμελάδα που μας αρέσει
Την άλλη μέρα το βάζουμε ψυγείο είναι ελαφρύ και τρώγεται εύκολα

Η Συνταγή είναι του Δημήτρης Μακρυνιωτης και η εκτέλεση της κας Βικη Αναματερου

Προηγούμενο άρθροΚρέμα καραμελέ με Maltesers: Μια γλυκιά απόλαυση!
Επόμενο άρθροΤηγανιά Χοιρινή στη Γάστρα: Συνταγή από τη Γιαγιά Λένα!