Υλικά

Έχω έτοιμα πλυμένα και κομμένα
1 κιλό σέλινο χοντρό ,
1-2 σελινόριζες αν έχω (αυτή τη φορά δεν είχα)
2 πράσα
1 ξερό κρεμμύδι,
χοιρινό λαιμό κομμένο σε μερίδες/κομμάτια μέτρια ,
ασπρομανίταρα 1 πακέτο 
2 λεμόνια
αλάτι

Εκτέλεση
Μου αρέσει το φαγητό αυτό να μην έχει πολύ κρεας οποτε βάζω και ασπρομανίταρα που του πάνε πολυ!! Αφού ζεστάνει το λάδι μου στην κατσαρόλα ή χύτρα ρίχνω το ξερό κρεμμύδι να πάρει χρώμα, προσθέτω το κρέας μου και το σοτάρω απ’ολες τις πλευρές και σβήνω με κρασί λευκό.

Μόλις εξατμιστεί το κρασί προσθέτω το πράσο και τα άσπρα μανιτάρια κομμένα και ρίχνω όλο το σέλινο.Προσθέτω κάρυ γλυκό, 1 1/2 κύβο νοστιμιάς , προσθέτω βραστό νερό να σκεπάσει το φαγητό και κλείνω την χύτρα μου. βράζω για 30′ περίπου. Μόλις ετοιμαστεί το φαγητό στύβω τα λεμόνια μικρά ή 1 -1/2 πιο μεγάλο και ρίχνω στο φαγητό μου. Εαν χρειαστεί αλάτι προσθέτω στο τέλος αφού πρώτα δοκιμάσω!

Προηγούμενο άρθροΤα τυροπιτάκια της Περσεφόνης
Επόμενο άρθροΛουκουμάδες Μήλου με κανέλα