Συστατικά

  • 450 γρ ταχίνι
  • 300 γρ μέλι
  • 10 γρ κακάο
  • 1 κ.σ κανέλα
  • 100 – 120 γρ φουντούκια χονδροσπασμένα

Οδηγίες

1 Χτυπάς τα φουντούκια στο γουδοχέρι ώστε να είναι χονδροσπασμένα
2 Σε μια κατσαρόλα τοποθετείς το μέλι και το ζεσταίνεις, να προσέξεις να μην κάψει
3 Προσθέτεις τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύεις και χαμηλώνεις τη φωτιά γιατί πιάνει αμέσως ο πάτος της κατσαρόλας
4 Ζεσταίνεις όλα τα υλικά για ένα λεπτό περίπου, θα το δεις, θα αρχίσει να κολλάει στον πάτο.
5 Αδειάζεις σε ένα σκεύος και το αφήνεις να κρυώσει, έπειτα θα το βάλεις στο ψυγείο
Credit to 
Προηγούμενο άρθροΣπανακόρυζο ωραίο και υγιεινό
Επόμενο άρθροΚέικ Ροδάκινο με Tρίμματα κανέλας