Υλικά

1 κιλό φρέσκο σπανάκι κομμένο και πλυμένο.
Φρέσκο κρεμμύδι
1 μικρό πράσο
1 ματσάκι φρέσκο άνηθο ή της επιλογής σας.
3/4 φλιτζανιού ρύζι
Λάδι φλιτζάνι ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

Εκτέλεση

Σοτάρετε το κρεμμύδι και το πράσο σας στο ελαιόλαδο μέχρι να είναι ημιδιαφανές. Προσθέστε σπανάκι, άνηθο, αλάτι και πιπέρι
Σοτάρετε μέχρι να μαλακώσει το σπανάκι. Προσθέστε αρκετό νερό για να καλύψετε το σπανάκι και βράστε για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέστε ρύζι, χαμηλώστε και σιγοβράστε μέχρι το ρύζι είναι τρυφερό. Πάρτε ένα κομμάτι φέτα και φρέσκο ψωμί και απολάυστε το

Καλή Όρεξη

Spanakorizo…spinach and rice.
Simple, healthy and delicious!

1 kilo fresh spinach cut and washed.
I fresh onion
1 small leek
1 bunch fresh dill or herbs of your choice.
3/4 cup parbpiled rice like Uncle Ben’s
Half cup olive oil, sa,t and pepper.

Saute your onion and leek in olive oil until translucent. Add spinach, dill, salt and pepper
Saute until spinach is wilted. Add enough water to cover spinach and boil for a few minutes. Then add rice, turn to a simmer and cook til rice is tender.

Προηγούμενο άρθροΖουμερό Γεμιστό Κοτόπουλο (Cordon Bleu)
Επόμενο άρθροΤρίγωνα με φέτα – μανιτάρια και πράσο