Σήμερα θα σας δείξω πώς να φτιάξετε αυτά τα υπέροχα σφολιατίνια Ναπολέων! Είναι απίστευτα γρήγορα, αλλά η γεύση τους… σαν να τα έφτιαχνε επαγγελματίας! Αν σας αρέσει η κρέμα και η τραγανή σφολιάτα, ετοιμαστείτε για απόλαυση!

Θα χρειαστούμε:

1 πακέτο σφολιάτα
Για την κρέμα:

400 ml γάλα
4 κρόκοι αυγών
90 γρ. ζάχαρη
30 γρ. κορν φλάουερ
30 ml κρέμα γάλακτος (33% λιπαρά)
Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα

Πάμε να τα φτιάξουμε:

Παίρνουμε τους κρόκους των αυγών μας σε ένα μπολ. Ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη και το κορν φλάουερ. Σιγά σιγά προσθέτουμε το γάλα, ανακατεύοντας συνεχώς.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά. Ανακατεύουμε απαλά και συνεχώς μέχρι η κρέμα να αρχίσει να πήζει και να αποκτήσει μια ωραία, λεία υφή.
Σε ένα άλλο μπολ, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το σύρμα μέχρι να γίνει σαντιγί με απαλές κορυφές.
Τώρα, παίρνουμε την ζεστή κρέμα που φτιάξαμε και την προσθέτουμε λίγη λίγη στη σαντιγί, ανακατεύοντας απαλά με το σύρμα μέχρι να ενωθούν καλά και να έχουμε μια αφράτη κρέμα.
Κόβουμε τη σφολιάτα σε όμορφα, ορθογώνια κομμάτια και τα στρώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Τα ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να φουσκώσουν και να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Μόλις κρυώσουν οι ψημένες σφολιάτες, παίρνουμε την κρέμα μας και γεμίζουμε τα “μαξιλαράκια” σφολιάτας, βάζοντας κρέμα ανάμεσα σε δύο κομμάτια σφολιάτας.
Τέλος, πασπαλίζουμε τα σφολιατίνια Ναπολέων με μπόλικη άχνη ζάχαρη… και είναι έτοιμα για απόλαυση!