Λουκουμάδες μελιού με ζάχαρη και κανέλα

Συστατικά:

260-280 ml γάλα
9 γρ. ξηρή μαγιά
3 κρόκοι
550 γρ. αλευρι
1 κσ μπέικιν πάουντερ
3 κσ μέλι (45 γρ.)
3 κσ βούτυρο ή (70 γρ.)
4 κσ ζάχαρη 

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το χλιαρό γάλα με τα αυγά και τη μαγιά και το αφήνουμε για 10-15 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι,το μπέικιν πάουντερ και το μέλι.
Ζυμώνουμε καλά (15 λεπτά),προσθέτουμε το βούτυρο.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε μπαλάκια 60 gr

και αφήνουμε ν φουσκώσουν για 45 λεπτά και τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Πασπαλίζουμε με ζαχαρη άχνη που εχουμε ανακατέψει με κανέλα και σερβίρουμε

Καλη Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΠίτα Τυριού με χειροποίητη σφολιάτα
Επόμενο άρθροΚουλουράκια ζάχαρης….ότι καλύτερο για τον καφέ σας