Tο τηγανόψωμο φούρνου είναι μία κλασική αξία της ελληνικής κουζίνας εντάξει πολλές φορές πάμε στην ταβέρνα και ανάμεσα στα πολλά πράγματα που διαλέγουμε βάζουμε και να τηγανόψο, το οποίο είναι και συνοδευτικό για αληφές για σαλάτες και τα λοιπά και φυσικά από μόνο του είναι πάρα πολύ νόστιμο.
Το τηγανόψο προυποθετει τηγάνι εγώ λέω σήμερα μη σας βάλω σε μπελαδες λέω να σας δώσω μία παραλλαγή που τηγανόψωμου το οποίο θα γίνει στο φούρνο οπότε είναι ένα φουρνιστό τηγανόψωμο και έτσι αποφεύγουμε τα πολλά λαδιας τις πολλές μυρωδιές αλλά έχουμε ένα αφράτο ωραίο τηγανόψωμο το οποίο είναι και τραγανό εξωτερικά και πολύ νόστιμο γιατί και η γέμιση είναι μοναδική

για 6 τηγανόψωμα φούρνου

θα χρειαστείτε

για τη ζύμη
1 κιλό αλεύρι για κάθε χρήση
600 ml νερό
15 γραμμάρια ξηρή μαγιά
1 κ.σ ζαχαρη
2 κουταλάκια του γλυκού ανθό αλατιου σε νυφαδες
και 100 γραμμάρια βούτυρο

για τη γέμιση
400 γραμμάρια φέτα ποπ
200 γραμμάρια mix 3 τυριων

Προηγούμενο άρθροΑυτή η συνταγή για τυραμισού είναι απλή και εύκολη
Επόμενο άρθροΜελιτζάνες Παπουτσάκια μια Γεύση Ελλάδας!