Είναι μια συνταγή για τυροπιτάκια στο τηγάνι που θα σας ενθουσιάσει. Είναι τόσο εύκολα, γρήγορα και γίνονται πεντανόστιμα, με μια τραγανή κρούστα και μια απίστευτα αφράτη γέμιση που τα κάνει ακαταμάχητα. Είναι το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες, και εγγυημένα θα γίνουν τα αγαπημένα όλης της οικογένειας.

Δείτε στο τέλος της συνταγής  Χρήσιμα Tips

Ο καλύτερος τρόπος να μας δείξετε την αγάπη σας είναι να μας αφήσετε μια βαθμολογία με αστεράκια! ⭐⭐⭐⭐⭐

Τυροπιτάκια στο τηγάνι

Τραγανά τυροπιτάκια στο τηγάνι, φρεσκοτηγανισμένα και τοποθετημένα σε πιάτο

Δοκίμασε την απόλυτη συνταγή για τυροπιτάκια στο τηγάνι! Γίνονται απίστευτα τραγανά εξωτερικά και αφράτα εσωτερικά, με μια υπέροχη γέμιση που θα σε ξετρελάνει

Prep Time 25 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 45 minutes

Ingredients

  • Για να φτιάξουμε αυτά τα υπέροχα τυροπιτάκια, θα χρειαστούμε:

Για το ζυμάρι:

  • 500 γρ. Σκληρό αλεύρι
  • 3 κ.σ. Μηλόξυδο
  • 3 κ.σ. Ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. Αλάτι
  • Νερό, όσο χρειαστεί

Για τη γέμιση:

  • 300 γρ. Βαρελίσια φέτα
  • 4 Αυγά
  • Πιπέρι

Για το τηγάνισμα:

  • Ελαιόλαδο

Instructions

Πάμε τώρα να δούμε βήμα προς βήμα πώς θα φτιάξεις αυτά τα υπέροχα τυροπιτάκια στο τηγάνι.
1. Ξεκινάω με το ζυμάρι. σε ένα μπολ βάζω το σκληρό αλεύρι, το μηλόξυδο, το ελαιόλαδο και το αλάτι. προσθέτω σιγά σιγά το νερό, ζυμώνοντας μέχρι να έχω μια σφιχτή και ελαστική ζύμη. τη ζυμώνω για 5-10 λεπτά, την τυλίγω με μεμβράνη και την αφήνω στο ψυγείο για ένα ολόκληρο βράδυ.


2. Την επόμενη μέρα, ετοιμάζω τη γέμιση. σε ένα μπολ θρυμματίζω τη φέτα με ένα πιρούνι και προσθέτω τα αυγά και λίγο πιπέρι. ανακατεύω καλά μέχρι να έχω ένα ομοιογενές μείγμα.


3. Χωρίζω τη ζύμη σε μικρά κομμάτια και ανοίγω το καθένα σε λεπτό φύλλο. βάζω μια γενναία κουταλιά από τη γέμιση στο κέντρο του φύλλου και το διπλώνω στο σχήμα που θέλω (π.χ. μισοφέγγαρο ή τετράγωνο).


4. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνω αρκετό ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά. βάζω τα τυροπιτάκια και τα τηγανίζω για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
5. Τα βγάζω από το τηγάνι και τα τοποθετώ σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξουν από το περιττό λάδι. τα σερβίρω ζεστά και τα απολαμβάνω!

Η Συνταγή είναι της κας Roza Roza

Έκανες αυτή την συνταγή;

Βαθμολόγησε με τα αστέρια και μοιράσου την συνταγή


Χρήσιμα Tips για τα Τυροπιτάκια

  • Η ζύμη: Το να αφήσεις το ζυμάρι να ξεκουραστεί όλη τη νύχτα το κάνει πολύ πιο εύπλαστο και τα τυροπιτάκια γίνονται πιο τραγανά.
  • Το τηγάνισμα: Η χαμηλή φωτιά είναι το μυστικό για να ψηθούν σωστά και να μην καούν εξωτερικά, ενώ παραμένουν άψητα εσωτερικά.
  • Η γέμιση: Μπορείς να προσθέσεις ψιλοκομμένο δυόσμο ή μαϊντανό στη γέμιση για περισσότερο άρωμα και γεύση.