Συνταγή
Για ενα ταψάκι 32×24
400 γραμ.φύλλο κρούστας
4 αυγά
200 γραμ.γκούντα νουνου
Φέτα Τυρί όσο σας αρέσει
1 κρέμα γάλακτος μικρή
1 μικρο νουνού(όχι αραιωμένο)
Λίγο αλάτι
Καλαμποκέλαιο για τον πάτο του ταψιού και για το άλειμμα των φύλλων.

Λαδώνουμε το ταψί στρώνουμε 4 φύλλα κάτω ρίχνουμε φέτα τριμμένη.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος τα αυγά το νουνου και λίγο αλάτι.
Ρίχνουμε πάνω από την στρώση τυριού το μείγμα αυγών.
Στρώνουμε 2 φύλλα ακόμη ξανά τα τυριά το μείγμα αυγών κρατώντας 2 κουταλιές μείγμα.
Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα λαδωμένα.
Ρίχνουμε 1 κουταλάκι νερό στις 2 κουταλιές μείγματος που κρατήσαμε και παίρναμε όλη την τυρόπιτα από πάνω.
Χαράζουμε ελαφρώς προς μια κατεύθυνση μόνο.
Ψήνουμε στους 190 βαθμούς πάνω κάτω μέχρι να πατώσει καλά.

ΒΑΖΩ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΡΑΓΑΝΟ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΚΟΥΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΓΚΟΛΦΩ ΝΙΚΟΛΟΥ-ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ !

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Προηγούμενο άρθροΕύκολη συνταγή για φλογέρες με καπνιστή γαλοπούλα
Επόμενο άρθροΟ Κρητικός Τάκος της Diane Kochilas