ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
2 κουταλιές γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας ήπια μουστάρδα
5 κουταλιές της σούπας ξύδι κόκκινου κρασιού
1 μικρό σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1 κουταλιά ξηραμένη ρίγανη
160 γραμμάρια ελαιολάδου
αλάτι πιπέρι

 ΟΔΗΓΙΕΣ:
Σε ένα μικρό μπολ ανάμειξης, ανακατέψτε όλα τα συστατικά μέχρι να συνδυαστούν πλήρως.
Σερβίρετε αμέσως στην αγαπημένη σας σαλάτα ή φυλάξτε σε ένα μικρό βάζο στο ψυγείο για μεταγενέστερη χρήση. Βεβαιωθείτε ότι την ‘έχετε κουνήσει καλά πριν τη χρήση.

Credit to 

Προηγούμενο άρθροΨητό κοτόπουλο με λεμόνι και θυμάρι
Επόμενο άρθροΒυζαντινή αφράτη και πολύ εύκολη φανουρόπιτα