Συστατικά:
5 μεγάλες πιπεριές ψητές ή φλωρίνης
1 κρεμμύδι
1 ματσάκι μαϊντανό
2 σκελίδες σκόρδο
250 γραμμάρια τυριού φέτα
2 αυγα
90 γραμμάρια γιαούρτι
1/4 κουτ. μαγειρική σόδα
2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι
200 γραμμάρια αλεύρι
λάδι για τηγάνισμα
Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά
Εκτέλεση
Ξεκινάμε ψιλοκόβοντας τις πιπεριές ψητές ή Φλωρίνης, το κρεμμύδι σε κυβάκια, το ματσάκι του μαϊντανού, σκελίδες σκόρδο λιωμένες, φέτα τριμμένη και τα ρίχνουμε όλα σε ένα μπολ και αρχίζουμε να ανακατεύουμε και το αφήνουμε στην άκρη
Σε ένα άλλο μπολ σπάμε τα δύο αυγά και τα χτυπάμε με τον αυγοδάρτη, προσθέτουμε το γιαούρτι τη σόδα και ξανά ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε το μείγμα μέσα στο μπολ με τα λαχανικά και τη φέτα και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Προσθέτουμε το αλεύρι και να ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί το μείγμα
Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε περίπου ένα με ενάμιση εκατοστό λάδι και με ένα κουταλάκι παίρνουμε γέμιση και σιγά-σιγά με ένα άλλο κουταλάκι βοηθάμε και μπαίνει μέσα στο τηγάνι
Τηγανίζουμε και τις δύο πλευρές και είναι έτοιμα μπορούμε να το συνοδεύσουμε πολύ ωραία με τζατζίκι
Καλή Επιτυχία
- Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιπεριές σε διάφορα χρώματα για πιο ωραία εμφάνιση.
- Αν το μείγμα σας φαίνεται πολύ υγρό, προσθέστε λίγο ακόμα αλεύρι.
- Μην βάζετε πολλούς κεφτέδες στο τηγάνι ταυτόχρονα για να μην πέσει η θερμοκρασία του λαδιού.
Find more delicious recipes here