Zαχαρούχο γάλα σε μόλις 15 λεπτά!

Συστατικά:

Γάλα – 200 g
Ζάχαρη – 200 g
Βούτυρο – 20 g

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε όλα τα προϊόντα σε μια κατσαρόλα με ψηλα τοιχώματα (θα αφρίσει πολύ).
Σε χαμηλή φωτιά αφήνουμε να πάρει μια βράση Όταν αρχίσει να κοχλάζει η φωτιά δυναμώνουμε και βράζουμε για 10 λεπτά. Θα αφρίσει πολύ. Μετά από 10 λεπτά, η μάζα θα είναι πολύ υγρή, μην ανησυχείτε – έτσι πρέπει να είναι. Σταδιακά, η μάζα πήζει καθώς κρυώνει. Αδειάζουμε σε ένα βάζο και βάζουμε στο ψυγείο.
Μετά από μερικές ώρες, θα πήξει κι άλλο.

Καλή Επιτυχία!

Вероника Баликова

Προηγούμενο άρθροΠασχαλιάτικη Αλεξανδρινή Ζύμη…πρέπει να τη δοκιμάσετε
Επόμενο άρθροΠαξιμαδάκια με αμύγδαλο