ΣΥΝΤΑΓΗ:

Πλένουμε τα κομμάτια κρέατος και τα κόβουμε σε κομματάκια.
Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι με καπάκι 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο,2 ψιλοκομμένα ξερά κρεμμύδια,τοποθετούμε τα κομμάτια κρέατος,βάζουμε αλάτι,μαυροπίπερο,ρίγανη και κλείνουμε το καπάκι και το αφήνουμε στο πολύ χαμηλό να γίνει ανακατεύοντας το ανά διαστήματα.

Τέλος ρίχνουμε ένα φλιτζάνι τσαγιού κόκκινο κρασί το αφήνουμε να εξατμιστεί η εάν δεν θέλουμε κρασί το αφήνουμε έτσι!

Φωτό εκτέλεση από Tzeni Tsanaktsidou‎ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΣπέσιαλ σιροπιαστό Ρεβανί καρύδας!!!!
Επόμενο άρθροΜπισκοτα με άρωμα Χριστουγέννων…μέλι και κανέλα