Χοιρινό με λαχανικά στην κατσαρόλα

Υλικά

1 κιλό χοιρινό κότσι χωρίς κόκαλο
5-6 κοκκους πιπερι
1 μικρο κλαδακι ξερο φασκομηλο
1 ολοκληρο κρεμμυδι
1 σκελιδα σκορδο
5-6 πατατες
1 καροτο
5-6 κολοκυθια
αλατι
λαδι
χυμο απο 1 λεμονι
λιγο ξυσμα
1κγ μουσταρδα
1κγ αγελαδινο βουτυρο

Εκτέλεση

Τα ξεκοκαλισμενα χοιρινα κοτσια μπηκαν στην κατσαρολα με 2 δαχτυλα νερο πιπερι, φασκομηλο, 1 ολοκληρο κρεμμυδι και σκορδο Εβρασαν χαμηλα για 45 λεπτα. Μετα εριξα πατατα σε μεγαλα κομματια, καροτο, κολοκυθια πανω απ το κρεας να γινουν αχνιστα
Το νερακι ηταν ελαχιστο δεν τα καλυπτε. Σε κανα μισαωρο αλατι λιγο λαδι το αφησα να πιασει ελαφρα εβγαλα κρεας και λαχανικα προσθεσα στην κατσαρολα 1/2 ποτ κρασιου νερο , χυμο απο λεμονι, λιγο ξυσμα και μουσταρδα
Γλασαρισμα για 1 λεπτο περιπυ σε δυνατη φωτια με 1 κγ αγελαδινο βουτυρο

Καλη ορεξη

Η Συνταγή είναι της κας Souki Simeonidou

Προηγούμενο άρθροΟμελέτα με Σπανάκι και πατάτα…πλήρες γεύμα
Επόμενο άρθροΠαναρισμένες φτερούγες κοτόπουλου στο φούρνο