Αυγοφέτες στο φούρνο

Πρότασή μου ή μάλλον υπενθύμιση σε εσάς και όσους αποφεύγουν τα τηγανητά,

Τίποτα περίπλοκο, μόνο αυγά, λίγο αλάτι, λίγο νερό και μια σταγόνα λάδι στο μείγμα του παναρίσματος, μετά βουτάμε κάθε φέτα σε αυτό και τοποθετούμε σε χαρτί ψησίματος στο ταψί του φούρνου.

Ραντίζουμε κάθε φέτα με λίγο ακόμα λάδι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να παρουν ωραίο χρωμα που θέλουμε!
Προσοχή μην τις κάψετε ψήνονται γρήγορα.
Με λίγο τυρί και μέλι ο συνδυασμός είναι πολύ νόστιμος!

Να είστε υγιείς και πολύ χαρούμενοι!

ΠΗΓΗ: Казано честно в кухнята

Προηγούμενο άρθροΒραχάκια με καραμέλα
Επόμενο άρθροΣαμπούκος η Κουφοξυλιά…κατά των ιών και στη θεραπεία παθήσεων των νεφρών, της καρδιάς και του ήπατος