Χιονούλες

Yλικά για 12 Χιονούλες

24 μπισκότα σαβαγιάρ
12 μισά κ γλ Μερέντα
150 ml γάλα κρύο από το ψυγείο
50-70 γρ ινδοκαρυδο

Εκτέλεση

Αλείφουμε με μισό κ γλ Μερέντα στο ένα μπισκότο στην πλευρά που δεν έχει ζάχαρη
Ενωνουμε το δεύτερο μπισκότο κάνουμε σάντουιτς βουτάμε στο γάλα έπειτα τα βουτάμε στο ινδοκάρυδο αφήνουμε 2-3 ώρες στο ψυγείο.

H συνταγή είναι της Πετρινα Μπαρδανη

Προηγούμενο άρθροΗ κλασική γεύση βανίλιας με μια πινελιά ζελέ για μια πιο παιχνιδιάρικη εκδοχή.
Επόμενο άρθροΜηλόκρεμα: Το τέλειο συνοδευτικό για τον απογευματινό καφέ