Μπουρεκάκια με ζαμπόν και τυρί στο φούρνο

Μπουρεκάκια με ζαμπόν και τυρί, ψημένα στο φούρνο είναι μια  εύκολη και ιδιαίτερη πρόταση για ορεκτικό ή κυρίως πιάτο! Κανένας δε μπορει να μεινει μονο στο ένα από αυτήν την κλασική επιλογή. Αγαπημένη από μικρούς και μεγάλους, αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση. Τα Μπουρεκάκια με ζαμπόν και τυρί στο φούρνο είναι μια επιλογή που θα αρέσει και σε μικρους και μεγάλους

Θα χρειαστούμε

5 φύλλα κρούστας
15 φέτες ζαμπόν
15 φέτες τυρί του τοστ
2 κουτ.σούπας βούτυρο
1 κρόκος αυγού

Εκτέλεση:

Απλώνουμε τα φύλλα κρούστας και τα κόβουμε σε 3 ίσα μέρη.
Τα αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο ή λάδι
Τοποθετούμε το τυρί και μετά το ζαμπόν
Κλείνουμε τα πλαϊνά και τυλίγουμε σε ρολάκι ..αφήνουμε στην άκρη μέχρι να τελειώσουμε όλα τα υλικά.
Χτυπάμε τον κρόκο και αλείφουμε τα μπουρεκάκια.

Μπορούμε να τα ψήσουμε στο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδίσουν ή να τα τηγανίσουμε αφού τα βουτήξουμε πρώτα στο αυγό και μετά στη φρυγανιά. Τα μπουρεκάκια με ζαμπόν και τυρί στο φούρνο σε φύλλο κρούστας είναι έτοιμα
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

Προηγούμενο άρθροΓλυκό Ψυγείου Οικονομικό και Νόστιμο
Επόμενο άρθροΠιπεριές Γεμιστές με τυριά