Φέτες Ψωμιού με Κιμά

Υλικά

Φέτες ψωμιού
Κιμάς -200 γρ.
Αυγά – 1 τεμ.
Κύμινο
Ρίγανη
Πιπέρι
Πάπρικα
Μαϊντανός
1/2 ποτηρι κρασιου Σόδα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τον κιμά με αυγό, αλάτι, κύμινο, ρίγανη, μαϊντανό, μαύρο και κόκκινο πιπέρι.
Με τον ίδιο τρόπο αλείφουμε τις φέτες με βούτυρο, τοποθετούμε τον κιμά και απλώνουμε σε ταψί.


Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220° για 7 λεπτά.
Τα βγάζουμε από το φούρνο, πασπαλίζουμε με τριμμένο κίτρινο τυρί κάθε φέτα.
Ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά.

 

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΗ Ρουμελιώτικη Αλευρόπιτα της γιαγιάς Ασημίνας
Επόμενο άρθροΣας προσφέρουμε μια συνταγή για υπέροχες πίτες με μαγιά.