Τα Τηγανητά κρεμμύδια γεμιστά με τυρί είναι ένα ορεκτικό που σίγουρα δεν έχετε ξαναδοκιμάσει. Η γλυκιά γεύση του κρεμμυδιού δένει τέλεια με την αλμυρή γέμιση τυριών και την τραγανή κρούστα, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό συνδυασμό. Εγώ το θεωρώ το τέλειο συνοδευτικό για τις κρύες μέρες.
Υλικά
2-3 μεσαία ξερά άσπρα κρεμμύδια
2 φλιτζάνια του τσαγιού τυρί κρέμα
2 φλιτζάνια του τσαγιού τσένταρ
1 φλιτζάνι του τσαγιού ψιλοκομμένο μπέικον σωταρισμένο
1 κ.γ σκόρδο σκόνη
1 πρέζα αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
Πανάρισμα
2 φλιτζάνια αλεύρι
4 αυγά χτυπημένα με λίγο γάλα
2 φλιτζάνια του τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια στη μέση.
Στη συνέχεια βγάζουμε ένα ένα δαχτυλίδι και το αφήνουμε στην άκρη.
Σ ένα μπολ βάζουμε τα τυριά ,το μπέικον σοταρισμένο και όλα τα μπαχαρικά.
Ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά να ενωθούν τα υλικά. Σε ένα ταψί βάζουμε αντικολλητική χαρτί στρώνουμε τα δαχτυλίδια του κρεμμυδιού και με το μείγμα που ετοιμάσαμε τα γεμίζουμε.
Τα βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα να παγώσουν.
Στη συνέχεια παίρνουμε ένα ένα το βουτάμε πρώτα στο αλεύρι μετά στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά. Τα τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
Γίνονται πεντανόστιμα!!!!!!!
Εδώ είναι μερικά μυστικά για να γίνουν τα Τηγανητά κρεμμύδια γεμιστά με τυρί σας ακόμα πιο επιτυχημένα:
- Κρεμμύδια: Προτιμήστε κρεμμύδια μεσαίου μεγέθους, γιατί είναι πιο εύκολο να αφαιρέσετε τα δαχτυλίδια και να τα γεμίσετε.
- Ψύξη: Είναι πολύ σημαντικό να αφήσετε τα γεμιστά κρεμμύδια στο ψυγείο. Με αυτόν τον τρόπο, η γέμιση θα σφίξει και δεν θα χυθεί κατά το τηγάνισμα.
- Πανάρισμα: Πιέστε ελαφρά το κρεμμύδι σε κάθε στάδιο του παναρίσματος, για να κολλήσει καλά το αλεύρι, το αυγό και η φρυγανιά.
- Σερβίρισμα: Σερβίρετέ τα αμέσως μόλις τα τηγανίσετε, ώστε να είναι ζεστά και τραγανά.
Καλή Ορεξη
Η Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη










