Αυτό το ψωμί μαργαρίτα είναι όνειρο! Είναι αφράτο, γευστικό και πανεύκολο στην παρασκευή του. Με μόνο λίγα υλικά και λίγο χρόνο, μπορείτε να απολαύσετε ζεστό, φρεσκοψημένο ψωμί στο σπίτι σας.

Υλικά Συνταγής

800γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
450γρ νερό (χλιαρό μέχρι 40 βαθμούς)
30γρ ζάχαρη
16γρ ξερή μαγιά (δυο φακελάκια)
15γρ αλάτι
50γρ ελαιόλαδο

Για το άλειμμα
Ασπράδι ενός αυγού με μια τσιμπιά
αλάτι η μισό ποτήρι νερό με μια
κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
Σουσάμι για πασπάλισμα

Εκτέλεση

Ψωμί μαργαρίτα. Ιδανικόγια χάμπουργκερ ή σάντουιτς
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και ζυμώνουμε με η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια.
Αφήνουμε να ξεκουραστεί η ζύμη για 40 λεπτά.
Έπειτα κόβουμε σε 14 ίσα κομμάτια και φτιάχνουμε τις μαργαρίτες σε ταψί 26αρι.
Αφήνουμε πάλι να ξεκουραστούν για 20-30 λεπτά και αλείφουμε, πασπαλίζουμε με σουσάμι και Ψήνουμε αντιστάσεις σε προθερμασμενο φούρνο για 40 λεπτά να πάρουν ένα ωραίο χρώμα

Καλή Απόλαυση