Υλικά

Μία κούπα αλεύρι
3/4 της κούπας ζάχαρη
3/4 της κούπας κακάο άγλυκο
Μία κούπα γάλα
Μία κούπα σπορέλαιο
2 Αυγά
Μισό κουταλάκι γλυκού σόδα
Δύο βανίλιες
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Μισό κουταλάκι γλυκού αλάτι
Ένα Μπέικιν

Γλάσο:
Μία κρέμα γάλακτος
Μία κουβερτούρα

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το γάλα, το σπορέλαιο και σένα άλλο μπολ έχουμε κοσκινισμένο το αλεύρι, το baking ,το κακάο, τη σόδα ,τις βανίλιες και το αλάτι…. Τα προσθέτουμε και αυτά μέσα στα αυγά και στο τέλος ρίχνουμε και το ξύσμα από το πορτοκάλι….
Για το γλάσο ,σε ένα κατσαρολάκι τοποθετούμε την κρέμα γάλακτος για να ζεσταθεί μαζί με την κουβερτούρα ,στη συνέχεια ανακατεύουμε και είναι έτοιμο….
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου περίπου 35 με 40 λεπτά…..

Καλή επιτυχία 😘

Η Συνταγή είναι της κας Ανδρομάχη Κουτσίδη

Αν σας αρέσουν οι συνταγές μας, ακολουθήστε μας στην  κοινότητα μας στο viber , καθώς και στον  λογαριασμό μας στο Instagram , όπου σας περιμένουν τα αγαπημένα σας γλυκά, αλμυρά σνακ και άλλες εκπλήξεις για τους πιστούς αναγνώστες μας.