Kέικ μπισκότων …

Αντικαθιστώντας τα συνηθισμένα μπισκότα στη συνταγή με σαβαγιαρ, δεν ξέρετε τι γλυκύτητα για τον ουρανίσκο και την ψυχή θα πάρετε!

Ας δούμε τι χρειάζεστε:

1 Πακέτο μπισκότων σαβαγιαρ
1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Βανίλια
1 λίτρο φρέσκο ​​γάλα.
Ζάχαρη, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της συσκευασίας κρέμας / 200 g /
Κακάο για διακόσμηση

Τα βήματα:

Προετοιμάστε την κρέμα διαλύοντας το περιεχόμενο της συσκευασίας σε λίγο από το γάλα, το υπόλοιπο γάλα πρέπει να βράσει στη φωτιά, προσθέτοντας τη ζάχαρη. Προσθέστε τη διαλυμένη σκόνη στο γάλα σε λεπτή ροή και ανακατέψτε μέχρι να πήξει.

Βουτάμε τα μπισκότα σε φρέσκο ​​γάλα και τα στρώνουμε σε ένα ταψί με κάτω πάτο (τσερκι). Απλώνουμε λίγη από την κρέμα κέικ στον πάτο του ταψιού.
Εναλλακτικά μια σειρά μπισκότων, μια σειρά κρέμας, τελειώνοντας με κρέμα.
Για διακόσμηση πασπαλίζουμε με κακάο και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.

Ελπίζω να έδωσα μία ωραία ιδέα για το επόμενο τραπέζι σας

Προηγούμενο άρθροKεφτεδάκια-Κεμπαπ με μελιτζάνα στο φούρνο
Επόμενο άρθροΜια παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη Συνταγής μιας Ιταλίδας γιαγιάς απο την Καλαβρία