Ανακαλύψτε την απόλυτη απαλότητα και τη δροσιστική γεύση του λεμονιού σε αυτά τα υπέροχα μαλακά μπισκότα. Πανεύκολα στην παρασκευή τους, είναι ιδανικά για να συνοδεύσουν τον καφέ σας ή για ένα γρήγορο και αρωματικό σνακ. Πάμε να τα φτιάξουμε!

Υλικά:

2 αυγά
100 γρ. ζάχαρη
50 ml ηλιέλαιο
50 ml χυμό λεμονιού
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
380 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά ,τη ζάχαρη, και τα χτυπάμε είτε με το σύρμα ήταν με το μίξερ στη συνέχεια ρίχνουμε το ηλιέλαιο, το χυμό λεμονιού και το ξύσμα το baking powder ,και τελευταία το αλεύρι έχουμε μία ωραία ζύμη την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά στη συνέχεια κάνουμε μικρά μπαλάκια τα περνάμε από τη ζάχαρη άχνη και θα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα ,και τα ψήνουμε στους 170 με 180 βαθμούς για 17 με 18 λεπτά αντιστάσεις ή αέρα μόλις βγούνε, από το φούρνο τα αφήνουμε να σταθούν για 10′ λεπτά η δόση βγάζει ανάλογα το μέγεθος 22 με 28 κομμάτια καλή σας επιτυχία

H συνταγή είναι της κας Η κουζινα της Ιωαννας

Φωτό Λιλή Γιαννούλη