Υλικά

6 ποτηρια γαλα
6-7 κουταλιες λιγο γεματες corn flour
6-10 kουταλιες ζαχαρι
1 βανιλια
1 φρεσκα κρεμα( 200ml)
1 1/2 πακεττο μπισκοττα Παπαδοπουλου ή Crackers
1 dream topping χτυπημένη ( με τις οδηγιες συσκευασιας)
1 ποτηρι ινδοκαρυδο

Εκτέλεση

Φτιαχνουμε την κρεμα
Βαζουμε το γαλα την ζαχαρη την βανιλια και το corn flour ( διαλυμενο με λιγο απο το μετρημενο γαλα) να βράσουν ανακατευοντας και να πηξει
Στο τελος ριχνουμε την καρυδα και την φρεσκα κρεμα για λιγο και ετοιμη

Στην βαση του pyrex βαζουμε την πρωτη στρωση μπισκοττα αφου τα βουτησουμε (λιγο) σε γαλα με λιγο κονιακ)

ριχνουμε την μιση κρεμα τοποθετουμε ακομα μια στρωση μπισκοττα ΧΩΡΙΣ να τα βουτηξουμε ..ριχνουμε την υπολοιπη κρεμα και αφου κρυωσει τοποθετουμε την xτυπημενη dream toping ..να πηξει και πασπαλιζουμε με καρυδα!!!

H συνταγή είναι της κας Ελενη Νιοκκα

Προηγούμενο άρθροΜπέργκερ κοτόπουλο
Επόμενο άρθροΒουτύματα πτι φουρ