Ταραμοκεφτεδες 

Υλικα

200γρ ταραμά κόκκινο ή λευκό
250 γρ ψωμί μπαγιάτικο
1 κρεμμύδι ξερό 1 χλωρό ψιλοκομμένα
2 κ.σ μαϊντανό ψιλοκομμένο
2κ.σ ανιθο ψιλοκομμένο
2 κ σ γεμάτες αλεύρι φαριναπ
Λίγο πιπέρι
Καλαμποκαλευρο για πανάρισμα

Εκτέλεση

Βάζουμε τον ταραμά στο νερό και τον αφήνουμε για 20 λεπτά στη συνέχεια το σουρώνουμε στο ψιλό σουρωτήρι και πετάμε το νερό τον βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ψωμί που ήδη έχουμε μουλιάσει και το έχουμε στύψει πάρα πολύ καλά στη συνέχεια βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά ζυμώνουμε καλά βάζουμε τους κεφτέδες στο ψυγείο για μία ώρα για να αφήσουν τα αρώματά τους στη συνέχεια πλάθουμε τους κεφτέδες τους περνάμε από το καλαμποκάλευρο τους τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν τρώγονται ζέστη με μπόλικο λεμόνι

Καλή σας επιτυχία

H Συνταγή είναι της  Ioanna Koulouri

Προηγούμενο άρθροΧιονομπαλίτσες σιροπιαστές
Επόμενο άρθροΚουλουράκια με μαχλέπι