Υλικά:

ποτήρι των 200 ml

4 αυγά
1,5 ποτηρι ζάχαρη
λάδι 1 ποτηρι
ζεστό νερό 1 ποτηρι
ζάχαρη βανίλιας 1 πακέτο
1 μπέικιν πάουντερ
2,5 ποτηρια αλεύρι
2-3 μήλα
κανέλα 1 κγ
καρύδια 1 ποτηρι

Παρασκευή:

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη. Προσθέστε λάδι, ζεστό νερό,
το αλεύρι ανακατεμένο με τη βανίλια και το μπέικιν πάουντερ.

Τα μήλα ξεφλουδίζονται και τρίψτε σε χοντρό τρίφτη.
Ανακατεύουμε μέσα στα μηλα την κανέλα και τα καρύδια.
Λαδώνουμε ένα ταψί. Ρίχνουμε το μισό μείγμα του κέικ στο ταψί.
Απλώστε ομοιόμορφα το μείγμα μήλου και μπαχαρικών από πάνω.


Περιχύνουμε με το υπόλοιπο μείγμα του κέικ και λειαίνουμε με ένα κουτάλι.

Το κείκ ψήνεται στους 180 βαθμούς, μέχρι να είναι έτοιμο.
Προαιρετικά αφού βγει πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Η Συνταγή είναι από το mytasted.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΜηλόπιτα με σοκολάτα
Επόμενο άρθροΡοξάκια