Συστατικά
½ κουτί ζυμαρικά Barilla Spaghetti
2 ¼ φλιτζάνια ζεστό νερό
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
¼ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κολοκυθάκι
1 ½ φλιτζάνι μανιτάρια
½ φλιτζάνι αποφλοιωμένα καρότα
½ φλιτζάνι κατεψυγμένο αρακά
½ φλιτζάνι κατεψυγμένο καλαμπόκι
1 ½ φλιτζάνι ντομάτινια στην μέση
¾ φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
¼ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
επιπλέον τριμμένη παρμεζάνα για γαρνίρισμα
ψιλοκομμένο μαϊντανό και βασιλικό για γαρνίρισμα
Οδηγίες
Ζεσταίνετε μια μεγάλη κατσαρόλα με μέτρια-υψηλή φωτιά και βάζετε μέσα τα ζυμαρικά το ζεστό νερό, μαζί με το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο.
Καλύψτε και αφήστε να βράσει μέχρι το ζυμαρικό να είναι περίπου μισό μαγειρεμένο και λίγο έχει και λίγο νερό.
Αφαιρέστε το καπάκι και προσθέστε τα κολοκυθάκια, τα μανιτάρια και τα καρότα και ανακατέψτε καλά, καλύπτοντας ξανά την κατσαρόλα για αρκετά λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Προσθέστε τα κατεψυγμένα μπιζέλια, το καλαμπόκι, τα ντοματίνια, την παρμεζάνα και τη κρέμα γάλακτος και ανακατέψτε καλά, μαγειρέψτε για 1-2 λεπτά μέχρι να σχηματιστεί μια κρεμώδης σάλτσα και όλα τα λαχανικά ναι είναι μαλακά.
Σερβίρετε αμέσως με περισσότερη τριμμένη παρμεζάνα και φρέσκο μαϊντανό και βασιλικό