Συστατικά:

300 γρ ζυμαρικά
350 γρ χοιρινό
1 βάζο Μανιτάρια
200 γρ κρέμα γάλακτος για το μαγείρεμα
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
50 ml λάδι
1 κύβο βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα γλυκό πιπέρι
20-30 gr τριμμένη μοτσαρέλα / τυρί
3-4 κλωναράκια μαϊντανού

Εκτέλεση.

1. Αρχικά βάζουμε τα ζυμαρικά να βράσουν σε πολύ νερό με μια πρέζα αλάτι.
2. Κόβουμε το χοιρινό σε φέτες και το ανακατεύουμε με ένα κουταλάκι του γλυκού πάπρικα, το χοντρό αλάτι και το αλεύρι.
3. Τηγανίζουμε το χοιρινό σε καυτό λάδι.
4. Βγάζουμε το τηγανισμένο κρέας από το λάδι και προσθέτουμε τον κύβο βουτύρου πάνω από το λάδι στο τηγάνι.

Προσθέστε το τριμμένο κρεμμύδι και τα μανιτάρια. Τα μεγαλύτερα τα έκοψα σε φέτες, τα μικρότερα άφησα ολόκληρα.
Τα αφήνουμε μέχρι να ροδίσουν, και τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια.
5. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος για το μαγείρεμα, προσθέτουμε το τηγανητό κρέας και τις βρασμένες πένες και 50 ml νερό ξανά. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το αφήνουμε να ψηθεί για άλλα 2 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε την τριμμένη μοτσαρέλα
ή τυρί. Μπορείτε να παραλείψετε τη μοτσαρέλα ή το τυρί. Καλή όρεξη!

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: https://farfuria-cu-gust.ro/