Χοιρινό Κότσι με τηγανιτές πατάτες

Υλικά

Χοιρινά κότσια – 2
Μέλι – 4 κουτ. σούπας
Σόγια σος – 4 κουτ. σούπας
Απαλή μουστάρδα – 4 κουτ. σούπας
Πελτέ ντομάτας – 4 κουτ. σούπας
Πολτό σκόρδου με μείγμα αρωματικών – 2 κουτ. σούπας
Δεντρολίβανο – 4 κλωναράκια
Φρέσκο θυμάρι και ρίγανη – 5-6 κλωναράκια
Αλάτι, πιπέρι
Αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο

Εκτέλεση

Βάλτε σε μία κατσαρόλα το μέλι, την σόγια σος, την μουστάρδα, τον πελτέ ντομάτας και αφήστε τα σε μέτρια φωτιά για 7-8 λεπτά.
Κατεβάστε από την εστία και αφήστε το μείγμα να κρυώσει.
Αλατοπιπερώστε τα κότσια και αλείψτε τα με το γλάσο.
Τυλίξτε τα μαζί με τα φρέσκα μυρωδικά σε αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο και ψήστε τα στους 180ο C για 1 ½ ώρα.
Ξετυλίξτε τα, αλείψτε τα με το γλάσο και ψήστε τα για 20 λεπτά ακόμη.
Σερβίρετε με τηγανιτες πατατες

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΑρνάκι γιουβέτσι με χυλοπίτες
Επόμενο άρθροΠιλάφι με κοτόπουλο στο φούρνο: Ονειρικό πιάτο με χρυσαφένιο ρύζι και ζουμερό κοτόπουλο