Υλικά:

Πατάτες (προτίμησε ποικιλίες με λευκή σάρκα για πιο βελούδινη υφή)
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Ρίγανη
Λεμόνι

Εκτέλεση:

Καθάρισε καλά τις πατάτες

Βράσιμο:

Γέμισε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό και άλατι.
Βάλε τις πατάτες ολόκληρες μέσα στην κατσαρόλα και άφησέ τις να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς, αλλά όχι να λιώσουν.

Στράγγιξε καλά τις πατάτες.
Κόψε τις πατάτες σε χοντρά κομμάτια.

Δείτε Επίσης: Οι πιο νόστιμες πατάτες φούρνου

Ζέστανε λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
Πρόσθεσε τις πατάτες και σοτάρε τις για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.
Σερβίρε τις πατάτες σε πιάτα, συνοδεύοντάς τις με τα βρασμένα άγρια χόρτα.
Πασπάλισε με αλάτι, ρίγανη και στίψιμο λεμονιού.

Καλή Απόλαυση

Η Συνταγή είναι της κας Vas Kas

Προηγούμενο άρθροΜανιτάρια Λαδορίγανη
Επόμενο άρθροΣαν Σπετσοφάι “Με λίγο απ’ όλα”