Υλικά:

4 αυγά
1 βιταμ 250 γρ (σε θερμοκρασία δωματίου)
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα γάλα
1 φακελάκι βανίλια
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Κακάο σε σκόνη (όσο θέλετε για να δώσετε το επιθυμητό χρώμα)
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (όσο χρειαστεί για να έχετε μια ρευστή ζύμη)

Εκτέλεση

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψει καλά προσθέτουμε τα αυγά ένα προς ένα τη βανίλια και χαμηλώνουμε ταχύτητα
του μίξερ
Rίχνουμε έπειτα ενaλλάξ το γάλα με το αλεύρι και το baking χτυπάμε για 5 λεπτά όλα τα υλικά μαζί καλά
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το 1/3 του μείγματος και προσθέτουμε το κακάο (βάζουμε όσο ανοιχτό η σκούρο χρώμα θέλουμε να του δώσουμε) και ανακατεύουμε καλά

Σε φόρμα βουτυρωμένη αδειάζουμε εν αλλαξ το λευκό μείγμα με του κακάο μπορούμε να του δώσουμε ότι σχήμα θέλουμε
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 45 με 50 λεπτά ανάλογα το φούρνο περιμένουμε να κρυώσει λίγο και ξεφορμάρουμε

Καλή επιτυχία

Η Συνταγή είναι Georgios Nikoleta Spathis